ЗА НАС

АР-ТЕКС ООД е динамична компания, която прави реализацията на стоките по-ефикасна, като обединява работата на производството и тази на купувачите. Ние ВЯРВАМЕ че нашата координираща (търговска) дейност ще налее нови сили в прогреса на работа, като спести много време и средства за всички страни. Защото потребителското търсене е в основата на икономическия импулс, динамиката и промяната в бизнес средата.

                 

А именно затова, АР-ТЕКС успешно регулира потока от стоки, произвеждани или предлагани за продажба към търсещия купувач. Преди да въведем наличност в склад, нашият екип от професионалисти, добре и ясно селектира продуктите като обръща главно внимание върху детайлите:

  • Изискванията на нашите клиенти и партньори
  • Ценово равнище
  • Качество, външен вид, форма, размер
  • Време на изработване
  • Какви количества да бъдат произведени;

 

Безспорният авторитет на компанията се дължи предимно на професионализма, нестандартния и индивидуален подход към потребителското търсене.

Служителите са предимно млади, високообразовани и амбициозни хора, които в духа на фирмата се стремят да предложат на клиентите ни не само стоки и услуги, но и цялостни решения, съобразени с конкретните изисквания и дадености.

 

Благодарение на нашият мърчандайзингов отдел, който винаги е контролирал продуктите, тяхното качество, техния тип, тяхното излагане на показ, Ар-текс вече повече от 15 години е динамично развиваща се компания, както в региона, така и в цялата територията на България с наши главни партньори в Турция.

 

Нашите Ценности продължават да бъдат: качество, коректност и конкурентни цени. Благодарение на тях компанията АР-ТЕКС се наложи на пазара.