ЗА НАС

1975

Началото

Ар-текс развива производствената си дейност на територията на Турция. Основана през далечната 1975г., с главна производствена дейност на ластици за бельо, дантели и аксесоари. Ар-текс е последовател на всички световни промени, в отношение на технологичните машини, които се използват в промишлеността.

1995

Eokoe-Tex сертификат

През 1995 г. тя донесе първата машина за боядисване на ленти, за да намери решение на проблема с техните клиенти, относно намирането на цветни продукти. Продуктите се боядисват според желанията на клиентите, без да навредят на околната среда и човешкото здраве.

2002

АР-ТЕКС в България

АР-ТЕКС отваря врати на територията на град Хасково. Нашата мисия остава високият процент готова продукция, която задоволява потребността от качествени материали за шивашкия отрасъл.

2006

Построяването на сграда Ар-текс

Ар-текс успява да се докаже и затвърди успешно на българския пазар за изминалите 4 години. Затова през 2006г. е построена двуетажна сграда с площ 2100 кв. Метра.

2018

Вече повече от 16 години Ар-текс задоволява потребността от качествени материали за шивашкия отрасъл. Благодарение на това, че фирмата се е съобразявала с изискванията и нуждите на своите клиенти, тя е успяла да се докоже успешно на пазара. А именно умението ни да бъдем винаги коректни с нашите клиенти, ни прави най-добрите и най-предпочитаните, както в региона, така и на територията на България.